Робърт Дауни младши иска дъщеря

Робърт Дауни младши иска да има дъщеря. Той вече има син на 17 години, Индио. Детето е от бившата му съпруга Дебора Фалконер, но сега актьорът иска да има момиче от сегашната си съпруга Сюзън. "Иска ми се да съм целият заринат от бебешки нещи

2010-12-16 14:38:32
Робърт Дауни младши иска дъщеря
Робърт Дауни младши иска да има дъщеря. Той вече има син на 17 години, Индио. Детето е от бившата му съпруга Дебора Фалконер, но сега актьорът иска да има момиче от сегашната си съпруга Сюзън.

"Иска ми се да съм целият заринат от бебешки нещица след около година и половина. Искам да имам дъщеря. Това е втората ми мечта. Първата се сбъдна, да имам син. Взех, че и станах известен актьор, кой ли би повярвал на това преди 20 години?!" - с усмивка казал Дауни.

Сега той се подготвя за момиче, въпреки че не се знае с какво ще го изненада съдбата. Сюзън също иска да има момиче и дано мечтата да им се сбъдне. Двамата са заедно от 5 години и споделят, че са много щастливи и се разбират идеално.

Те искат да имат дете преди да остареят повече, защото Дауни желае да може да е все още сравнително млад, когато децата му пораснат и да може да спортува с тях. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия